Nyheder

Hold dig informeret

Nyt fra Horsens Frikirke

SKRIV DIG OP

Modtag vores nyheds-email

* indicates required

Vi sender mails ud et par gange om måneden.

Vær opmærksom på, at hvis du har en G-mail (eller andre webmail systemer), så kan vores nyhedsmail havne i din "Promotion" eller Spam-bakke. Træk den ind i din Indbakke igen.


Januar-marts 2023


"Det Målrettede Liv" kampagne 2023


Horsens Frikirke er lige nu i gang med kampagnen 40 Målrettede Dage. Det er en lidt ældre sag fra Saddleback Church i Californien og pastor Rick Warren, men undervisningen er super-god og konceptet fungerer endnu!


Dem der har lyst til at være med læser bogen "Det Målrettede Liv" og er delt op i LifeGroups (hjemmegrupper), der mødes en gang om ugen i kampagnens forløb og taler om de ting, vi lærer gennem bogen og søndagens prædikener.


De 5 livsformål, som bogen og materialet gennemgår er:

1) Du blev skabt til at behage Gud (#tilbedelse)

2) Du blev skabt til at være med i Guds familie (#fællesskab)

3) Du blev skabt til lighed med Kristus (#discipelskab)

4) Du blev skabt til at tjene Gud (#tjeneste)

5) Du blev skabt til en mission (#evangelisation)


13. februar 2022


Vi fejrede 5-års jubilæum for Helle og Orla Møller. Ny ledelse indsat.


Kirkens supervisor Niels-Peter Hedegaard fra Åbenkirke Herning var gæstetaler ved gudstjenesten og var derefter med til at indsætte det nye 'Pastoral Team'.


Det er nu 5 år siden Helle og Orla Møller blev indsat som præstepar i  Horsens Frikirke, januar 2017. Det blev fejret med en hyggelig frokost efter gudstjenesten. Ved samme lejlighed blev der sagt tak til Anna og Hendrik Franow, der nu vælger at træde ud af ledelsen efter 4 gode år.

Ved samme lejlighed kaldes nu Joan og Mikkel Højberg og Robert Nzapa til at træde ind i ledelsen sammen med Helle og Orla.

Se mere her >>


5. december 2021


Festlig gudstjeneste med julegospel og julemarked i kirken


Steffen Bay & The CC Singers skruede op for julestemningen med lækre harmonier. Efter gudstjenesten blev der solgt jule-krea og mad.


Overskuddet fra julemarked og -mad går til et brøndboringsprojekt i Mombasa, Kenya. Stemningen var god og lokalet godt fyldt. Der blev genereret næsten 3000 kr. til projektet, som vil hjælpe fattige familier i området omkring den kirke, som Robert Nzapa og UBORA Ministry har bygget.


15. september 2021


Fælleskirkelig lovsang med Arvid Asmussen og Simon Pedersen.


Omkring 120 mennesker fra forskellige kirker i Horsens og nogle fra oplandet også, var samlet i Pinsekirken på Sverigesvej for at lytte til og synge sammen med to af landets ypperste lovsangsmusikere og komponister.


Koncerten var arrangeret af kirker og fællesskaber i Evangelisk Alliance i Horsens. Halvvejs igennem aftenen kom 6 præster og ledere frem på scenen og ledte alle i fællesbøn for byens og kirkernes trivsel og voksende erkendelse af nyt liv i Jesus. Et bevægende øjeblik, hvor enhed og fællesskab blev demonstreret.