Børn og unge

Horsens Internationale Frikirke

AKBU-Horsens (Apostolsk Kirkes Børn og Unge)

Foreningen AKBU står for rammerne omkring børne- og teenarbejdet i Horsens Frikirke. En aktiv og dygtig bestyrelse er i gang med at planlægge aktiviteter og søge tilskudsmidler til de børn og unge, som kommer til vores arrangementer.

VIGTIGT!

AKBU Horsens indkalder til generalforsamling mandag d. 18. februar kl. 19-21.00.

Her gennemgås aktiviteter og økonomi 2018 - og vi ser frem mod de mange ting, der skal ske i 2019.

To pladser i bestyrelsen er på valg. Ønsker du at stille op til bestyrelsen, har du forslag til dagsorden eller foreningens arbejde, skal du melde det til Helle B Johansen senest mandag d. 11. februar.

Skriv eller ring til:

Formand Helle Johansen , tlf. 21 74 08 03 // hellebaekmand@hotmail.com

Alle er velkomne til arrangementet. Medlemmer eller forældre til børn, der er medlemmer af AKBU, er opstillingsberettigede.

Bliv medlem

Er du under 30 år gammel er du velkommen til at blive medlem. Tilmeld dig på AKBU's hjemmeside.

Bestyrelsen er:

Helle B. Johansen, formand

Esther Madsen

Lisa Jacobsen

Lydia Noole Hjertmann

Torkild Johansen

Norma Zinck, kasserer

.....................

Christine G. Chari, revisor (ikke medlem af bestyrelsen).

Horsens Frikirke

- en kirke for alle nationer og generationer

- a church for all nations and generations

Skriv dig op til kirkens nyheds-email