Introkursus

Mini-kursus hvor du kan lære menigheden at kende

Vi opfordrer alle, der kommer i Horsens Frikirke, men især dem, der er kommet til inden for det seneste år, at deltage i menighedens Intro-kursus.

 

NÆSTE KURSUS KOMMER EN GANG I BEGYNDELSEN AF 202

 

Vi har ikke en medlemsformular, du kan udfylde for at blive en del af kirken - vi mener at tilhørsforholdet og fællesskabet opstår organisk (en hjerterelation).  Når du har været med til gudstjenester og arrangementer et par gange, så håber vi, at du kan mærke i dig selv om du ønsker at være en del af menighedens liv. Det kan være, du får lyst til at melde dig til en frivillig opgave, møde op til arrangementer og hænge ud sammen med nye venner, og bidrage på forskellige måder til livet i kirken.

 

Intro-kurset er både for dig, der har bestemt dig for, at det her er din menighed, og for dig, der endnu ikke er helt sikker. På kurset vil du lære mere om grundlaget, tankerne bag og visionerne for menigheden. Vi kommer bl.a. ind på:

 

  1. Teologi (grundlæggende kristendom + dåbssyn og Helligåndens funktion)
  2. Kort indføring i pinsebevægelsens og Apostolsk Kirkes historie
  3. Kirkens Vision og Kultur & Værdier
  4. Vi ønsker at forme en kirke, der er appellerende og forståelig - især for dem, der ikke er vant til at komme i kirke. Og hvordan gør man egentlig det..?
  5. Kirkens struktur
  6. Næste skridt: hvordan kan man involvere sig (bl.a. frivillighed og givertjeneste).

 

Tilmelding og mere information fås hos:

Orla F. Møller, tlf. 23 27 58 27 / info@horsens-frikirke.dk