Horsens Internationale Frikirke

Nyt fra Horsens Frikirke

HORSENS KAFFEHYGGE PÅ SOMMERCAMP

Tirsdag d. 9. juli kl. 15-16.30

Vi glæder os til at se jer!

95-års jubilæum: Den 27. marts var det 95 år siden, Apostolsk Kirke i Horsens blev grundlagt. Det fejrede vi med en festlig gudstjeneste og efterfølgende frokost.

Vi viste en video optaget til lejligheden med Erna Knudsen, 84 år, der er født og opvokset i kirken. Se den her >>

Marts 2019: Så er tween-gruppen "ZONE" skudt i gang. Det var en festlig opstartsaften med pizza, konkurrencer, leg og musik.

ZONE kører hver anden torsdag aften og er for de 9-14-årige. Her er et frirum, hvor de kan lære hinanden bedre at kende - og hvor Bibelens budskab bliver formidlet på en levende og relevant måde.

Se mere her >>

Februar 2019: Vores indgang og caféområde er blevet omdesignet og nyindrettet. Sofaer, rumdelere og stå-borde understreger vores ønske om fleksibilitet, fællesskab og gode samtaler.

Ny hyggebelysning er kommet op og lokalet egner sig rigtig godt til tapas og caféstemning.

Billedet her er fra "KvindeConnect" som er et arrangement, som lejer sig ind i lokalerne en gang om måneden.

December 2018: Sikke en forrygende måned! Se billeder fra Gospel Lounge Christmas, Lys-gudstjenesten, besøg af englen Gabriella og meget mere. Vi glæder os til et skønt og velsignet 2019 sammen. Kom og vær med!

GIV OS ET 'LIKE'

Følg med i nyt fra kirken på facebook.

Vores nye og opdaterede facebookside hedder: horsensinternationalfrikirke

SKRIV DIG OP

Modtag vores nyheds-email

Vi sender mails ud et par gange om måneden.

Vær opmærksom på, at hvis du har en G-mail (eller andre webmail systemer), så kan vores nyhedsmail havne i din "Promotion" eller Spam-bakke. Træk den ind i din Indbakke igen.

Horsens Frikirke

- en kirke for alle nationer og generationer

- a church for all nations and generations

Skriv dig op til kirkens nyheds-email